Kattholmen och Orangeriet – Endast för er!

Är ditt företag på jakt efter en magisk lokal för middag, fest eller konferens? Klart ni ska uppleva vårt  unika gamla elverk! Tveka inte att höra av er till oss för mer info och offert! Mejla oss på info@kattholmen.com Vi hörs!

Skräddarsydda Julbord för Företag

Letar ditt företag efter den ultimata julupplevelsen för era anställda eller kunder? Hos oss finns något för alla smaker och behov.

Företagsevent i Gran Canaria-stil

Varför inte erbjuda en unik och minnesvärd kväll som transporterar er till Gran Canaria? Det är den perfekta kombinationen av arbete och nöje.

Exklusivitet i Villa Soludden

För de mest prestigefulla företagsevenemangen, erbjuder vi exklusiva bokningar av Villa Soludden. Där kan ni njuta av en privat och lyxig julmiddag i en unik atmosfär.

Traditionellt och Hemtrevligt på Kattholmen

För företag som föredrar en mer traditionell ton, erbjuder vi möjligheten att boka Kattholmen. Här kan vi anpassa allt från menyn till dekorationen för att skapa en sann vinteridyll.

Varje paket inkluderar anpassningsmöjligheter för att bäst passa ditt företags unika behov och budget. Kontakta oss idag för att planera ett oförglömligt företagsevent!